There is a license error on this site:
This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://www.rsmco1.se/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Om RSM&CO

Om RSM&CO

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping, Jönköping, och Perstorp. Våra kunder finns i hela landet.

RSM&CO är ett konsult- och utbildningsföretag med ca 70 medarbetare som i mer än 25 år har hjälpt kunder att utveckla en effektiv och hållbar verksamhet. Bolaget ägs numera av Ramboll, en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen.

RSM&CO har flera konsulter som arbetar som tredjepartsrevisorer eller har erfarenhet av tredjepartsrevisioner inom kvalitet-, miljö-, och arbetsmiljöområdet (ISO 9001, ISO14001, AFS 2001:1, OHSAS 18001) .

Vårt mätlaboratorium i Perstorp är ackrediterat enligt ISO/IEC 17025:2005 för mätningar enligt tabellen som du hittar på länken "Läs mer".

Konsulttjänster

Vårt spektrum av konsulttjänster är brett inom våra kompetensområden. Vi kan hjälpa till med allt från uthyrning av resurser till att stötta och utveckla spetskompetensen i er organisation.

Vi arbetar efter den grundläggande principen att inte krångla till det som kan göras enkelt. Allt för mycket av verksamhetsutveckling och verksamhetsstyrning hamnar i bokhyllan och kommer aldrig till användning på grund av att de system och arbetssätt som tagits fram är för omständiga och omfattande att införa.

Utbildning

Våra utbildningar är populära, det beror bland annat på att alla våra kursledare även är verksamma konsulter inom sitt område. Det ger en unik möjlighet att förmedla hur teori omsätts till praktisk handling. 

I vår utbildningsverksamhet erbjuder vi individuellt anpassade diplomutbildningar, skräddarsydda företagsinterna utbildningar och öppna kurser. Kopplat till utbildningsverksamheten genomför vi kompetenskartläggningar och hjälper till att formulera strategiska kompetensplaner. YH-utbildning genomför vi tillsammans med Folkuniversitetet i deras regi. 

Godkända utfärdare

Vi är godkända utfärdare av miljödiplom enligt Svensk Miljöbas samt även godkända utfärdare av kvalitetsdiplom enligt Svensk Kvalitetsbas.

 

Svensk Kvalitetsbas

Svensk miljöbas

ISO 14001 & ISO 9001

RSM&CO är certifierade enligt ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015. Se vårt certifikat utfärdat av LRQA Sverige AB. 

Hållbarhet för RSM&CO

Teaser image

Läs mer >>